Hei, vil du gi tilgang til informasjon om hvordan nettsidene blir brukt?
Gramo Logo
Medlemskap
Bedrift
Om Gramo
Infosenter
Logg inn
Bli medlem
Medlemskap
Bli medlem
ISRC
Utbetaling
Utbetalingskalkuator
Hjelp for medlemskap
Bedrift
Gramo for bedrifter
Priskalkulator
Hjelp for bedrifter
Om Gramo
Om Gramo
Årsmøte
Årsrapport
Statistikken
Ledige stillinger
Kontakt

Ledige stillinger


Daglig leder

Gramo har en sentral funksjon i musikkbransjen gjennom sin lovfestede oppgave i å oppkreve, fordele og utbetale vederlag til rettighetshaverne. Bransjeendringer og økt konkurranse utfordrer Gramos oppdrag og dagens praksis. Vi søker ny daglig leder som skal bidra til å styrke foreningen gjennom bl.a. innovasjon og økt digitalisering.

Daglig leder rapporterer til styret og har overordnet ansvar for utvikling og daglig drift av foreningen og for å realisere Gramos strategiske mål. Stillingen som daglig leder i Gramo gir mulighet til å bidra i utviklingen innenfor en bransje preget av store endringer bl.a. knyttet til den digitale utviklingen.

Vi søker deg som er en fremtidsrettet og smidig leder med utpreget rolleforståelse og evne til å balansere ulike interesser. Du har analytiske evner og god digital kompetanse. Sterk forretningsforståelse og erfaring fra kompleks økonomistyring er etterspurt. Vi tror du er en tydelig og robust leder og en utpreget lagspiller. Du kommuniserer godt på norsk og engelsk, og har evne til å representere Gramo i det utadrettede arbeidet.

Vi forventer at du har relevant høyere utdanning og solid ledererfaring, med utvist evne til å bygge relasjoner på alle nivåer. Kjennskap til musikkbransjen og erfaring fra interesseorganisasjon vil være en styrke i stillingen.

Stillingen kan by på både faglig og strategisk arbeid og et stort kontaktnett i musikkbransjen. Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser og en spennende arbeidshverdag i et faglig sterkt arbeidsmiljø med dedikerte medarbeidere. Gramo holder til i attraktive kontorlokaler i sentrum av Oslo.

Søk her

Om Gramo

Gramo er en av Norges viktigste musikkorganisasjoner. I over 30 år har vi sørget for at artister, musikere og plateselskap har fått vederlaget de har rett på når musikken deres blir spilt på radio og i det offentlige rom. Gramo forvalter hele verdensrepertoaret og har utvekslingsavtaler med sine søsterorganisasjoner rundt i verden.

I fjor viste regnskapet 218 millioner kroner i inntekt som ble forvaltet i Gramos system. Vi har 40.000 medlemmer, avtale med 16.000 musikkbrukere og 27 ansatte som gjør sitt beste for at Gramo skal være en kilde til et rikt musikkliv.